2-3 december

Igår var jag iväg till doktorn i Sundsvall, kände att de va dags nu när en trumhinna sprack. Tänkte egentligen skita i det, tills jag hörde att man måste äta penicillin. Tur var väl det eftersom jag fick ont i andra örat på natten + extremt ont i bihålorna (vilket var hemskt). Pallra mig iallafall upp efter ännu en sömnlös natt. Mådde verkligen fruktansvärt. Så åkte dit som en zombie. Hade precis blött ett glas näsblod ungefär och bihålorna sprängdes.
När jag väl var där tog dom febern, blodprover, kolla öronen & halsen. + massa annat, men de kommer jag inte ihåg nu då jag var helt borta.. de visa sig ju såklart att de var öroninflammation, ingen surprise där direkt. Men dom trodde också jag hade bihåleinflammation, fick iallafall samma penicillin till båda. Så ska äta 2 st tabletter 3 gånger dagligen i 10 dagar.. yey! Men tack och lov hade jag ingen halsfluss iallafall. Så får väl va tacksam för det. 
Inatt trodde jag att ja äntligen skulle få sova, men icke. Spydde och börja blö massa näsblod samtidigt, not pretty! Börjar bli riktigt le nu.. men får hoppas penicillinet ordnar upp den här skiten nu.
Nu har khloe och jag nyss varit ute en sväng. Så att hon fått springa av sig lite. Förhoppningsvis vill hon ligga i sängen & sova nu så matte kan vila. Tack för mig, hej! 

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao