29 januari

dag 4

Igår var jag riktigt dålig på att blogga. Men va med liz hela dan. Så det blev bara ett inlägg, men hellre de än inget :) Idag vakna jag vid 1 :s Är helt slut alltså! Denna sjuka verkar aldrig vela släppa. Så fort jag tror det är påväg åt rätt håll så vänder det :/ usch. Men det kan ju knappast bli värre än förra vintern. Då fick jag körtelfeber som varade i lite över 2 månader och efter de åkte jag direkt på bihåleinflammation och öroninflammation som även då satt i typ 1,5 månad innan jag blev helt frisk. De satt väl i längre pga att körtelfeber sitter i så pass länge. kan ta upp mot 1 år innan de känns helt bra. Men jag har ju aldrig varit helt bra så jag har inte känt nån skillnad xD

Knäppte en bild från fönstret förut. Så nu behöver ni inte fundera på vad dom svarta fläckarna är för något, haha. Tråkigt att ledningen ska förstöra bilden.. men ja.. tur det finns photoshop! Dock tänker jag inte lägga ner tid på det med en mobilbild.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao