7-8 juni 2017

Igår hann jag tyvärr inte blogga nånting! Hade fullt upp hela dan. Var till Fränsta två gånger, glömde och handla åt mig själv så fick åka tillbaka hahah ;) smart där. Första gången jag var där åh handla så var det åt kaninerna. Sedan så var jag en sväng till Ljungaverk också och handla åt Khloe. Åkte sedan till en av mina kusiner och hälsade på en sväng :) mys! Sen så var jag även 2 gånger till mor & far och släppte ut och in deras katt, då dom är borta i nån dag. Också var jag varit ut och gick en sväng med Bamse som jag också har hand om i nån dag nu, en jämthund på 5 år.

Precis när jag hade satt mig i soffan och skulle käka så hörde Johan av sig, han frågade om jag ville följa med och hämta en motorcykel. Så jag följde ju självklart med :) kom hem vid halv 10 tiden och då hann jag bara komma hem så gick jag och Frida ut på en riktigt lång prommis. Måste nästan ha blivit en mil O.o Ahh så jag kom hem ganska sent som ni förstår hahah ;) Så det var bara krypa i säng.

cooper var lite småsugen på min sallad som ni kanske ser ;)

Idag har jag hunnit med en del också, och dan är inte slut än! Klev upp vid 8 och åkte till mor åh far och släppte ut Findus. När jag kom hem ringde jag ett samtal till veterinären, bokade tid åt Khloe då hon har ett irriterat öra igen. Jag tror att det är jästsvamp eller öroninflammation. Så hoppas på någon behandling. Fick iallafall tid imorgon kl. 10.30 här i Fränsta. Smidigt! Har även hunnit med att mocka åt kaninerna, tvätta och varit ut med Khloe och Bamse. Är inte klar med tvättningen än, men när dan är slut hoppas jag att ja hunnit med allt :) Så jaa.. fullt upp helt enkelt! Imorgon åker vi även till Johan över helgen. Skönt och komma iväg!

för någon dag sedan när jag och khloe var ute på skogsprommis. så vackert!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao