7 saker..

jag vill ändra på ang. mitt utseende

Jag som dom flesta andra har osäkerheter ang. mitt utseende. Helst av allt skulle jag vilja ändra på allt. Men i detta inlägg kommer jag skriva 7 saker jag helst skulle vilja ändra på. Jag har väldigt dåligt självförtroende och detta skulle definitivt hjälpa till att få det till de bättre.

1. Jag har länge haft problem med min näsa, att kunna andas riktigt. Jag är snorig i princip jämt och det beror på att den är inflammerad. Fick reda på att den var inflammerad i samband med att jag skulle operera bort halsmandlarna 2014, då en doktor undersökte mig och jag nämnde mitt problem. Dom tog lite allergi prover, men hittade inte något. Sen så har jag inte tagit tag i det igen då jag har haft massa annat skit som gått före. Men egentligen så borde jag ta fler allergi prover och det kommer jag väl ta tag i sinom tid. Till saken.. min näsa har alltså blivit uppsvälld pga detta och jag hatar verkligen hur den ser ut nu! Samt att jag haft en spricka i den, men som nu har läkt lite fel. Ja jag skulle helt enkelt vilja fixa min näsa (ytterst lite), samt fixa samtidigt så jag kan andas bättre genom den.


2. Jag har länge tyckt illa om mina ögonbryn. Då dom sitter alldeles för glest och det växer inte nå mer inåt. Men nu har jag ju äntligen tagit tag i det och tatuerat in 3D bryn. Så hoppas på bra slut resultat nu bara!


3. Länge stört mig på mina lår & armar. Har en massa fett där som skulle behöva tränas bort. Visst, har en massa muskler också! Och dom vill jag självklart ha kvar. Men fettet får gärna försvinna, tack!


4. Ända sen jag fick former så har jag haft en stor rumpa. Visst, stor rumpa kan jag ha. Men jag har fått extremt hängig röv dom senaste åren. Skulle verkligen vilja ha en fast röv! GAOLS


5. Jag har en väldigt blek hud och lyckas sällan bli väldigt brun. Men när jag väl blivit det har jag mått mycket bättre i mig själv! Känner mig så himla fin och fräsch när jag är brun. Så skulle gärna vilja vara det hela tiden.


6. Jag har fått en väldigt stor dubbelhaka. No big deal, tänker säkert ni. Men den syns jämt när jag pratar och kollar åt vissa håll, det är inte jag van vid. Så jag tycker det är sjukt hemskt! Är inte överviktig eller så, Men som jag fattat de så kan man lättare få stor dubbelhaka om det ligger i släkten.


7. Jag har "måttlig" akne och skulle gärna slippa den!

Vilka är dina osäkerheter med dig själv?

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao