A WALK IN THE SUN

Hej snyggisar! Uppdatering om bilen.. jo den svajar fortfarande omkring när man kör den, trots att den är lagad.. gaaah! Jag hoppas verkligen vi kan hitta problemet och fixa de. Blir så trött på att vara rädd varje gång man möter någon på vägen, då bilen kan kasta sig på andra körfältet.. livsfarligt! Den funkar hur bra som helst på asfalt, men inte på is, grus, salt eller snö. Så jag är skapligt less nu.. köpte ju en "ny" bil för att den skulle funka.. inte för att det skulle bli såhär! Men det är ju min vanliga otur.. Om det inte går att laga så hoppas jag på att snön och allt annat skit försvinner snart så det blir bar asfalt, så man kan köra som folk igen. Ja jag är jävligt le just nu haha!

För att lugna mina nerver lite efter en tripp till Fränsta idag så tog jag hundarna ut i skogen på en prommis i det fina vädret. Så härligt! När man inte har haft en dag utan migrän eller huvudvärk på flera månader måste man passa på sådana här dagar då det känns hyfsat. Louie fick till och med busa med Khloe, så han blev mer är nöjd ;) Annars får han aldrig busa med henne. Hon är ingen bus hund för fem öre.. med människor älskar hon att busa, men med andra hundar? hell no!! Blizz var den ända hon kunde busa lite med, men dom hade ett väldigt starkt band också. Det har inte Louie och Khloe riktigt, tyvärr. Vilket är super tråkigt. Men dom tycker om varann i alla fall och det är huvudsaken! Louie är bara lite för klumpig ibland.. storklunsen min!

Hoppas ni haft en bra dag bästa ni! Kram

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao