Allt möjligt

Nu kommer det förhoppningsvis komma kaninungar om 29-31dagar! :) blev ju så himla försenat pga flytt osv. Annars var de planerat att para dom i början av april. Men när det bestämdes att jag skulle flytta så var det bara att skjuta fram de. Hade planerat att ha 2 kullar i sommar med. Men blir nog bara en.. För hade tänkt ta en hona till som var ca 1 år, men blev inte av.. Så ja, blir nog bara en kull i sommar. Så som de ser ut just nu iallafall. Har inte fått hit alla kaniner ännu tyvärr. Fick bara plats med 4. Så 2 till + bur är kvar hemma hos mamma och pappa. Så får se när vi hämtar dem.
Har ju inte blogga på väldigt länge nu. Men funderar på att komma tillbaka igen snart. Har varit så otroligt mycket nu, så har inte haft tid. Men nu börjar de lugna ner sig lite iallafall. 
Vi har redan hunnit med 2 fester i nya "lyan" xD vi hade typ som en inflyttningsfest sista april :) också hade vi en liten mindre innan. Så nu har jag ingen lust att ha nå mer fester på ett tag.. Så jobbigt att städa efteråt. + att dyra saker gått sönder. Men de får dom betala för så, tack och lov. 

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao