Ännu en roadtrip

Som ni hör på rubriken så har denna dagen spenderats i bilen. Johan skulle iväg och köpa en kedjegrävare, så jag hängde på! Tycker det är kul att ut och åka lite då & då :) Vi styrde mot Övik redan kl. 07.20 i morse och kom hem 17.00 nånting.. helt galet väder och det var olyckor efter vägen. Så hemskt! Vi slapp iallafall sitta i någon kö eftersom vi lyssnade besatt på radion, så vi hade tur! Sen så var vi även in till Birsta på vägen hem. Det blev XXL, biltema och middag på max :) Alldeles lagom!

Nu är det iallafall skönt att vara hemma :) Johan sitter nog fortfarande och kör han stackarn. Han åkte hemåt nästan på en gång och det lär nog ta sin tid för honom att komma hem i detta snökaos! Så sjukt mycket snö så det är galet och det slutar aldrig snöa heller! Får se om jag går ut och fotar något imorgon, så ska jag visa er hur mycket snö det är här nu :)

Hoppas ni har haft en fin dag ♥ kram

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

juliastenbergs
cecilija
cecilija,
Ja roligt och åka lite 😊
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao