BABYSHOWER

Hej på er finisar! Vet att det är dålig uppdatering här just nu, men jag ska försöka bättra mig lite :) I lördags var jag i alla fall på babyshower för en av mina fina kusiner. Hon blev glatt överraskad och anade inte nånting, så det kallar jag lyckat! :D Det var verkligen super trevligt och showern var jätte bra ordnad, så cred till Bella & Ida som fixade allt + till Emilia som lät oss invadera hennes hus haha!

Vi alla hjälptes åt med bakningen och skulle baka något var. Alice kom dock på den briljanta idén att beställa en tårta och så blev det. Jag, Alice och Sara beställde en tårta, så slapp vi baka något hehe. Tårtan var verkligen super god! Mintchoklad och päron, yumyum!

Sen så var ju en annan glad att jag inte hade nå mycket smärtor, domningar eller huvudvärk under hela tiden på babyshowern. Verkligen tacksam för det! Dock när jag kom hem så däckade jag direkt i sängen och när jag vaknade 2 timmar senare hade jag blivit extremt dålig. Smärta från helvete, hög feber och domningar så jag knappt kunde gå. Så då vare roliga slut! Nu är det tisdag och jag är fortfarande väldigt dålig. Dock är domningarna milda nu så jag kan gå som folk i alla fall, men smärtan och febern sitter i som sten än. Men det var de värt! :)

Gofikat från alla vinklar var ju väldigt viktigt att dokumentera (enligt mig hehe)

Ja ni kan ju tänka er att man rullade hem sedan haha! Alltså sjukt vad gott allt var :) Eller ja.. smakade inte allt för det var waaaay to much! Men jag ville verkligen haha! Synd att man inte kan få ett nytt försök att proppa i sig allt de där ;) Jag hade lätt ställt upp! Det blev i alla fall en väldigt lyckad babyshower och kusin verkade glad, så det är huvudsaken :) Nu är det bara att vänta tills lillpojken tittar ut!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao