be the best version of you

Hej på er!

Idag har jag städat, vilket verkligen behövdes kan jag ju säga ;) Så skönt att ha de gjort. Ska bara få bort gamla lillspisen nu och lite annat krims krams så är det så gott som awesome i köket! Börjar bli så otroligt nöjd med hur det ser ut där, speciellt om man jämför med hur det såg ut för några månader sedan O.o helt otroligt vilken skillnad det är där och ändå är det inte mycket gjort :) lite färg och ny spis, fläkt osv kan göra mycket :) Aja, kommer komma upp nå bilder här på bloggen nånting så får ni se vad jag pratar om!

Blev en skogstur idag med. Men denna gång tog jag med kameran, yeeey mee! Hahah nä men tyckte faktiskt det var duktigt av mig att komma på att ta med den, vilket inte händer så ofta ;) Så plus poäng till mig!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao