BEBISMYS

Hej finisar! Igår var jag iväg till Liza och hälsade på. Hon har ju fått en liten pojke nu, Avian. Så himla fin så det är galet, jag blev helt frälst! Det blev en massa bebismys iallafall! Han fick även lite presenter, men glömde tyvärr att fota på dom. Så typiskt! Men det var iallafall en body, ett par byxor och en snutte, samt lite småfynd som jag och mamma hitta på loppis. Tog såklart några bilder med telefon på miraklet, men respekterar Lizas önskan att inte lägga ut några bilder på honom.

Idag har jag stökat på här hemma. Börjat måla om morfars och morbrors kors från kyrkogården, då det var så himla slitet & fult nu.. Sen så har jag faktiskt strukit och satt upp nya gardiner i sov/tvrummet. Blev sjukt nöjd! Var ju i stan och birsta i lördags med mamma, Sara & Gustav. Så fyndade en hel del grejer (bland annat gardinerna). Får se om jag orkar knäppa kort på allt någon dag så ni får se vad jag handlade :) Blev en hel del kläder, hehe

Fick de här på posten idag. Nu är jag redo för GREKLAND!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao