Biltur till Järvsö

Hej finisar! Igår hade vi några i Johans familj över på middag :) Johan och Olle gjorde middagen, det blev fondue och hasselbackspotatis. Så gött! Sen var det jag som stod för efterrätten, after eight kladdkaka, jordgubbar & glass. Yumyum! Orkade dock inte ta några bilder igår.. Tänkte att ni kanske är less på att se vad jag äter ;) Haha, nä men jag hade ingen lust bara. Det var iallafall en jätte trevlig kväll med mycket skratt :) (och några tårar hahah)

Nu är jag och Johan påväg till Järvsö, då han har hittat nått han vill köpa.. igen ;) Han är verkligen världens shoppaholic och då menar jag verkligen de! Han får typ ångest om han inte köpt något på ett tag ;) (och då menar jag att det gått typ 1-2 veckor bara) illa!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao