BLOGGENS FRAMTID

Hej snyggisar! Jag har velat fram & tillbaka och nu har jag bestämt mig för att stanna här på Nouw. Då Devote också krånglar. Kan inte importera bloggen härifrån, så jag pallar verkligen inte med att byta portal just nu.. + att Nouw funkar (peppar peppar) som det ska just nu, så hela grejen känns mest bara onödig. Jag är inget big fan av förändringar, så jag blir kvar här ett tag till. I framtiden kanske det blir att fixa eget webbhotell (egen portal), men känner att det inte är aktuellt just nu. Jag har ju inte bloggat super mycket på sistone, så det blir i så fall endast aktuellt om bloggen skulle växa sig större.

Men lite förändringar ska det allt bli här ändå. Det är väl ändå dags att fixa en ny header?! Har haft denna i över 1 år nu tror jag.. är skapligt less på den. Så ser bloggen konstig ut nu något framöver så kan det vara för att jag håller på ändrar lite ;) Ska sätta mig och knåpa på någon ny header nu på en gång, ha det bäst fina ni!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao