CORONA HYSTERIN

Hej finisar! Vad tycker ni om Corona hysterin som pågår just nu? Själv tycker jag att det är lite överdrivet alltihopa. Jag förstår att alla i den så kallade "riskgruppen" är oroliga, men alla friska? Varför är alla friska helt panikslagna? Det är ju bara en Influensa? Själv tillhör jag riskgruppen, men jag är inte rädd för att få Corona. Händer det så händer det tänker jag. Dock är jag jätterädd för att jag ska råka smitta andra som är i riskgruppen :( Det skulle vara en mardröm! Så det är ju kanske tur att min sjukdom gör att jag mest är hemma på dagarna, så att jag inte kan få smittan och sprida den vidare. Men skulle jag få den skulle jag självklart sitta i karantän! Men det ända jag kan göra nu är att tvätta händerna (som jag redan gör alldeles för mycket) och sprita, så får vi hoppas att den håller sig borta! Är så orolig för många nära och kära nu så det är inte klokt! Men tyvärr kan man inte göra så mycket åt saken.. bara vänta ut tills viruset är borta och hoppas att alla har klarat sig. Är du extra orolig för någon i din närhet? och varför är du orolig för just den personen?

Sen så måste jag ju bara kommentera det här med att hamstra/bunkra.. Vad tänker folk? Tycker det är så himla hemskt att t.ex. spädbarn inte får sin mjölkersättning pga att någon varit för egoistisk och köpt på sig halva affären.. Fruktansvärt! Skäms ni inte?! Sen så fattar jag inte varför alla köper på sig toapapper? hmm.. Jag köpte 4 paket (6 rullar i varje) toapapper förra veckan, men det var för att de hade kampanj på COOP då, köp 4 för 89:- och då äre ju klart att man slår till! Hatar att spendera pengar på toapapper, så gäller att passa på när dom har ett viss antal för bra pris. Men till saken.. dom som köper på sig massa onödigt toapapper pga denna Corona hysteri förstår jag mig verkligen inte på..? Vad ska ni med allt toapapper till? Sen att alla mediciner som lindrar förkylningar och influensa tar slut pga att folk bunkrar på sig. Helt okej att köpa nån Alvedon förpackning per familj, men det räcker. När detta är över kommer garanterat många har Alvedon & Ipren över för några år framåt, helt sjukt.. Tänker verkligen på alla gamla och dom sjuka som inte får tag på mediciner som dom behöver när det faktiskt gäller liv eller död för dem. Gud vad hemskt. Tänk om dom dör pga att dom inte får ner febern? uschuschusch! Snälla människor, sluta vara egoistiska!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao