Cute

Sitter just nu och kollar på appen Cute som Wish.com har skapat fram. Dom har ju sådär as billiga grejor som man inte får för det priset nån annanstans. Vissa saker är väl bara skit, då dom inte är äkta vara. Men har faktiskt prova beställt lite grejor för en månad sen och har fått hem 5/6 paket :) Är ändå ganska nöjd med sakerna, inte provat tvätta kläderna dock, så vi får väl se hur de slutar ;) men ja.. för 50 spänn vågar man chansa lite. Dock tog jag fel storlek på en av tröjorna. Eftersom dom har sååå små storlekar på denna sida så måste man ta sin storlek x2 typ. Vilket jag inte gjorde. Tog bara x1, då jag trodde den skulle passa iallafall. Men lite kort i armarna blev den, men den går att använda ändå som tur är :) Just nu känner jag mig lite sugen på att beställa dessa saker.
+ en massa mer! Man kan verkligen gååå lös på denna sida ;) Men man får komma ihåg att ibland kan man få det man betalar för. Så man kan inte bli jätte besviken om sakerna suger. Men som jag fattat så kan man kräva återbetalning om man är missnöjd. Vilket jag hoppas stämmer, för isåfall är det ju sjukt bra!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao