Dag 07 - 3 artister jag gillar

Idag ska jag tipsa om 3st artister jag gillar :) Vissa av er kanske inte vet att jag är en stor musikfantast? Jag gick även på musiklinjen i gymnasiet med inriktning sång och älskar att sjunga. Har sjungit på bröllop, begravning och fester. Dock har det blivit mindre och mindre sjungade med åren. Men nån gång vill jag ta upp det igen!

ADELE

Adele är verkligen en stor förebild för mig. Älskar hennes låtar och vi har ganska mycket gemensamt i våra röster när vi sjunger. Så min röst passar oftast väldigt bra till hennes låtar, vilket gör det roligare att sjunga till dem också :) Hon är verkligen en av mina favoritartister!


Meghan Trainor

Meghan Trainor är någon som jag upptäckte för bara några år sedan med låten Lips Are Movin. Väldigt duktig låtskrivare och svängiga låtar :)


Ed Sheeran

Ed Sheeran, ja vem har INTE hört talas som denna kille? helt jävla grym är han! Han vet verkligen vad han håller på med! Grym låtskrivare, fin röst och bra på gitarr!

  • Postad i: Musik

Gillar

Kommentarer

ssandraaf
ssandraaf,
Så kul inlägg, gillar verkligen Adele också 😃
nouw.com/ssandraaf
cecilija
cecilija,
Vilken tur då 😄👌 ja hon är grym!!
nouw.com/cecilija
natalieelisabeth
natalieelisabeth,
Älskar Adele och Ed 😍
nouw.com/natalieelisabeth
cecilija
cecilija,
Ja dom är så kung 😄😍
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao