Dag 15 - Två saker jag längtar efter

TVÅ SAKER JAG LÄNGTAR EFTER

1. Något jag längtar så fruktansvärt mycket till just nu är när min älskade Zeke kommer hit och hälsar på. Har inte berättat de för er innan så tänkte ta det nu. Jag skrev för ett tag sedan i ett inlägg att jag var så himla lycklig över en sak som hänt och det är att min förra hund Zeke ska bo här i en vecka medan hans matte är utomlands :D Är så himla lycklig att jag ska få ro om honom en HEL VECKA! ❤ Som jag saknat min älskade bebis med många sömnlösa nätter och nätter som jag gråtit mig till sömns. Äntligen ska jag få träffa honom igen!

Ni som inte följt mig blogg länge vet nog inte om att jag fick omplacera min första hund för hans eget bästa. Just för att jag inte kunde ge han allt han behövde fysiskt & psykiskt. Det är så att Zeke är en väldigt aktiv hund och behövde extremt mycket stimulering, varje dag! Det räckte inte med långa skogspromenader (där han fick vara lös) eller träna agility. Utan han behövde arbeta med huvudet hela tiden och då menar jag verkligen HELA TIDEN! Jag kunde inte ge honom det varje dag, eftersom jag kan bli liggande en hel dag pga alla mina sjukdomar. Dels för extrem smärta eller för ångesten. Så när han var lite över 2 år tog jag det jobbigaste beslutet någonsin. Jag var tvungen att hitta ett nytt hem till mitt älskade hjärta, så han kunde få allt han behövde. Jag slutade vara självisk och tänkte endast på vad som var bäst för honom, mitt allt. Han var ju värd endast det bästa av de bästa. Att lämna ifrån mig honom var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Det var som om någon slet hjärtat ur kroppen på mig. Och så har det varit sedan dess.


2. Längtar till jag har råd att köpa en ny säng. Sängen ska vara ungefär i denna stilen:

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Så fin säng!! Längtar tills jag ska köpa våran nya med!! 😃
nouw.com/angelicaelversson
cecilija
cecilija,
Ja men visst är den 😍 tycker kontinental sängar är så fina!! Åh det förstår jag 😄
nouw.com/cecilija
Fani,
Alltså nya sängar är alltid så sjukt sköna *-*
www.faniahl.blogg.se
cecilija
cecilija,
Hahah det har du rätt i 😄
nouw.com/cecilija
Readthis
Readthis,
Sängen 👌🏼👌🏼 Vill också 😍
nouw.com/readthis
cecilija
cecilija,
Ja visst är den snygg 😍
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao