Dag 17 - Fem bloggar jag läser dagligen

Jag har faktiskt vissa dagar jag inte hinner läsa bloggar alls. Så jag läser tyvärr inte bloggar dagligen. Men när jag läser bloggar så är det oftast dom här som jag kollar in först :)


@llindkvist

Liza är en av mina bästa vänner och har funnits i mitt liv sedan högstadiet. Vi träffades första gången när vi började 7an i samma klass :) Vi har haft tider då vi inte umgåtts lika mycket men nu på senare år har vi hittat tillbaka till varann! Hon är en helt underbar människa och finns alltid där för mig :) Fina vän, vad jag älskar dig! (btw. jag som fotat bilden på hennes header, hehe)

Information om Lizas blogg:

Älskar allt som har med piercingar, tatueringar, kaniner, rosa å smink att göra. Det är bland annat de som ni kommer få se här i min blogg. Och min vardag, vad som händer och inte händer i mitt liv.

Varken jobbar eller pluggar just nu. Jag är med i ett projekt som heter “Samlad kraft för Ånges framtid”, där är jag två dagar i veckan nu.

Har socialångest, något jag jobbar på.. Och framåt kommer jag!

Sandra är en helt underbar människa som jag nyligen lärt känna via en grupp på facebook. Hon bryr sig om allt och alla & är en superfin vän! Ser verkligen upp till denna person :)

Information om Sandras blogg:

Sandra hade tyvärr ingen egen beskrivning om sin blogg. Men hon bloggar om allt möjligt från vardag till skönhet & mode osv. Kolla in hennes blogg så får ni se :D

Angelica är också en tjej som jag lärt känna via en grupp på facebook. Hon är en otroligt stark person och kämpar mot sin psykiska ohälsa varje dag. Helt underbar människa på alla sätt och vis!

Information om Angelicas blogg:

En tjej på 27 år från Södra Sverige!

Här kan ni följa min resa genom psykisk ohälsa!

Mikaela är en supersöt tjej som jag också lärt känna via en grupp på facebook. Som sagt, supersöt, snäll och omtänksam!

Information om Mikaelas blogg:

Kommer skriva om massa olika saker.

haha bra information Mikaela! Ja ni får helt enkelt kolla in hennes blogg så får ni se vad hon menar ;)

Emelie är en supergo tjej som jag lärde känna för några år sedan. Vi har inte umgåtts så mycket men tycker att hon är en helt awesome tjej som jag gärna skulle vilja lära känna lite bättre :) Hon är en väldigt duktig fotograf, superfin och snäll.

Information om Emelies blogg:

Hej och välkommen hit! Här får ni följa med i min vardag som mamma till Lilly och sambo till Jesper i en liten by mellan Sundsvall och Östersund. Jag gillar att laga mat och baka, så hos mej kommer ni hitta massor av recept tillsammans med en hel drös bilder, videos och allt möjligt annat kul. Jag hoppas ni hittar något som gör det värt att stanna!

Gillar

Kommentarer

llindkvist
llindkvist,
Å jag älskar dig fina du 💕
nouw.com/llindkvist
cecilija
cecilija,
ssandraaf
ssandraaf,
Men åh så glad jag blir gulledig!!! Jag älskar din blogg och läser den varje gång ja läser bloggar + så är du så gullig o underbar 💗💗💗
nouw.com/ssandraaf
cecilija
cecilija,
Hihi 😇❤ finaste Du!
nouw.com/cecilija
eamh
eamh,
Men åh vad glad jag blir! ❤ Träffar dej gärna oftare, speciellt om du gör dina fantastiska chokladbollar 😉 Gullis! 😗
nouw.com/eamh
cecilija
cecilija,
Du har en jättebra blogg fina du! ❤ Får se till åh baka sådana nästa gång vi ses då 😅😄
nouw.com/cecilija
Readthis
Readthis,
Hahah min information 😂😂👌🏼 Men tack bästa du & detsamma till dig!!😍 Läser också alltid din blogg fina du 💗💗
nouw.com/readthis
cecilija
cecilija,
Haha dog lite av skratt när jag läste de där 😂 åh sötis ❤
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao