Dagen är kommen

Hej snyggingar! Nu är dagen äntligen kommen.. då jag ska klippa och färga håret :D Tjoohooo! Är såå himla taggad! Ska bli så skönt med kortare hår nu till sommaren :) Men samtidigt är jag fett nervös, då jag inte tycker jag passar i kortare hår. Men men.. jag är fruktansvärt less på att fastna överallt med mitt lång hår nu, så det är dags! Sen får vi se vad det blir för färg, inget bestämt ännu..

Var ut med hundarna en sväng förut. Termometern visade 28 grader, men det blåste sjukt kallt ute. Så tyckte inte alls det var nå varmt! Men är ganska glad att det inte är för varmt idag eftersom man ska sitta still i en salong stol i eftermiddag. Aja, om nån timme ska jag slänga mig i duschen och sen göra mig i ordning, så drar jag iväg till Ljusdal vid 14.40. See yaa later!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao