Dålig uppdatering

Hej finisar! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen! Igår lämnade jag Khloe hos mor & far, så hon är där över helgen. Sen åkte jag och Johan hem till honom. På kvällen blev vi bjuden på mat hos Johans pappa och Lisa. Trevlans! :) Alltid skönt att slippa och laga mat, hehe. Idag har jag faktiskt solat lite, då det var jätte varmt här på dan! Så himla skönt :) Men på eftermiddagen blev det ful väder. skit också! Men hoppas på sol imorgon igen :) Behöver få lite färg haha! Blek som jag vet inte vad..

När jag kommer hem igen måste jag ta tag i mina garderober nån dag.. Kan typ inte ha några kläder alls nu. Har blivit alldeles för "tjock". Vet att jag inte är tjock.. än. Men jag känner mig jätte stor, då jag alltid har varit pinnsmal. Så jag börjar få enorm ångest över detta! Aja.. jag ska iallafall rensa ut dom flesta kläderna jag inte kan ha och skänka/sälja/slänga. Så slipper jag få sån ångest varje gång jag ska hitta något att ha på mig.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao