dåligt humör

Idag har det varit riktigt dåligt med bloggande för min del. Men har inte riktigt haft någon lust att blogga så mycket idag. Satt i ungefär 3 timmar och försökte fixa de där på kameran så man kunde föra över bilderna direkt till mobilen. Men jag fick ge upp till slut då mitt tålamod inte är det bästa, inte humöret heller för den delen! Så får ta nya tag imorgon och försöka fixa det :) 👍 hoppas på bättre tur då bara, annars kommer jag gå i taket.. 
Ikväll var Liza här också och umgicks en sväng, sen så har de väl inte hänt så mycket mer idag. Imorgon ska jag upp tidigt och gå med Bamse & khloe, sen tänkte jag följa med mamma och handla lite.  Sen har jag nog inge speciellt planerat. Christian kanske kommer iallafall :) hoppas!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao