DE HÄR MED ATT KÄNNA ATT MAN INTE DUGER

Ja, vart ska man börja? Något jag fajtas med varje dag är att känna att jag inte duger. Att känna mig meningslös och fundera över hur någon någonsin skulle vilja vara med någon som mig. Jag är ju så himlans trasig, både psykiskt & fysiskt. Att ha en sån skev självbild av sig själv är verkligen inte hälsosamt någonstans.. Jag försöker påminna mig själv att jag duger, att jag är värd lika mycket som alla andra. Men det är svårt, det går inte att ta sig till dom orden. Då jag vet hur jag egentligen känner och tänker. Även om någon annan skulle säga det till mig, så tar jag inte åt mig. Hur ska någon någonsin kunna älska mig om jag inte älskar mig själv? De här är något jag verkligen måste jobba på. Då jag självklart inte vill gå runt och tänka såhär. Jag vill kunna älska mig själv precis som jag är.

Jag är inte någon som bryr mig så värst mycket om vad andra tycker (brydde mig alltid förr, men inte nu). Utan allt handlar om vad jag själv tycker. Så det är endast jag själv som kan göra något åt det. Men det är inte lätt.. vart ska man börja liksom? Jag vet ju innerst inne att ingen är perfekt och att alla är vackra precis som dom är. Men jag har så svårt att tänka så om mig själv, fast jag tänker så om andra.

Jag har alltid haft jätte dåligt självförtroende och självkänsla. Men nu känner jag att det är dags att försöka ta tag i det. Jag vill kunna älska mina diagnoser, mina kurvor och mitt sätt att leva.👊💪Vad har ni gjort för att få bättre självförtroende och självkänsla?

Gillar

Kommentarer

D,
Vi som är lite trasiga är starka personer som har bra med erfarenheter och ett stort hjärta med massor av kärlek, skillnaden är att vår väg är lite tuffare än andras.
Du är en kvinna och kvinnor är vackra men som vackrast när det finns karaktär. Med andra ord en stark kvinna och jag är nästan säker på att även du är en stark kvinna 😉 stressa inte att hitta någon utan va du, fixa dig själv allt annat kommer senare 😉
nouw.com/dupljaja
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao