DEADPOOL

Glömde helt bort att blogga igår. Så gör en kortfattad beskrivning av gårdagen. Vakna vid halv 10 ungefär, vi klev upp och for sedan till Christians föräldrar. Där gick vi en lång prommis med vovvarna och dom var så nöjda så. Massa spring & bus blev de :) dock fick jag så jävla ont i ryggen, så trodde inte jag skulle lyckas ta mig tillbaka. Men tur man är jävligt envis! När vi kom tillbaka satt vi oss vid tven en stund, sedan blev vi bjuden på middag :) såå gott! Vi åkte sedan hemåt och duscha åh fixa oss lite då vi skulle på bio med hans brorsor + respektive. Så vi lämnade khloe hos hans föräldrar så länge. Vi såg filmen deadpool! Så jävla rolig och köng film så de finns inte 😄😂 rekommenderar alla att titta på den!!
idag klev vi upp vid 11 någon gång, käka fulle och sen gick vi upp på norra berget. Ångrade då att jag inte hade med mig kameran.. hade glömt mobilen hemma med så blev inga kort alls :/ så typiskt! Vi kom tillbaka efter 1 och khloe ligger helt däckad nu på soffan. Söt fia! Hon lär nog sova några timmar nu antar jag haha 😄

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao