Ny dator?

Ni som följer mig kanske kommer ihåg att ja nämnde att jag skulle köpa en ny dator innan jag kom tillbaka hit till bloggen igen? Iallafall så köpte jag en ny dator. Men besvikelsen som uppstod när jag öppnade kartongen går inte att beskriva riktigt. Det var helt fel färg på datorn.. Ja nu tänker ni kanske att det inte är sån big deal, men det blev de för mig! Först tänkte ja att jag kanske kunde leva med den gräsliga färgen (enligt mig) så jag startade upp datorn iallafall. Men den blev kokhet på en gång, så då blev jag förbannad och stängde ner skiten. Jag fick helt enkelt lämna tillbaka den och dom bad om ursäkt att jag hade fått fel dator. Så det var ju bra! Dock så var det väldigt bökigt innan jag väl fick iväg datorn. Tog ca 1 vecka efter första kontakten med kundtjänsten.. Så det var lite små drygt.

Så jag sitter fortfarande här med min gamla.. den som krånglar heeela tiden! Men jag har tyvärr inte hittat någon annan dator än. Man blev ju lite små sur när det gick så fel med den datorn som jag köpte. Så känner mig inte as pepp heller på att hitta nån ny. Men jag har ögonen öppna och kollar runt. Kan ju inte ha den här datorn nå länge till heller, då den kanske pajar helt snart.

SÅHÄR SKULLE DATORN SETT UT


DEN HÄR DATORN FICK JAG

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Usch din stackare, jag hoppas du får en ny datorn snabbt så du kan börja blogga igen 😍❤️
nouw.com/misslindhe
cecilija
cecilija,
Ja snacka om besviken 😣 jag bloggar på nu ändå 😊 den gamla datorn får duga tills jag hittar en ny❤
nouw.com/cecilija
ssandraaf
ssandraaf,
Men nej så himla typiskt och förstår du blir arg, skulle med blivit de :/ <3 hoppas du hittar någon annan
nouw.com/ssandraaf
cecilija
cecilija,
Ja man blir väldigt frustrerad 😣 när saker inte går som det tänkt blir det väldigt fel i mitt huvud 😝 ja de hoppas jag med ❤
nouw.com/cecilija
emmakristina
emmakristina,
Men what är datorn grön inuti? ser as ful ut! 😲 hahha
nouw.com/emmakristina
cecilija
cecilija,
Ja typ brun och mörk grön randig 😣 riktigt ful & gräslig!!
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao