ute på isen

Kom till Johan igår eftermiddag. Så idag kom grabbarna på att vi skulle ut på sjön och pimpla lite. Gaaah, så himla läskigt när isen är så tunn! Var så rädd att lill gumman skulle åka i, haha! Men det hade hon ju aldrig gjort, troligare jag som skulle åkt i ;) hehe!

Mormor kom hem igår också. Så var hemma en stund med henne och mamma innan jag for till Johan. Hon var väl inte så jätte pigg när hon kom. Men det hade blivit bättre mot kvällen som tur va. Så hon kan bo hemma iallafall, fast hon får en massa hjälp från hemtjänsten. Annars hade det aldrig gått. Hon har ju varit helt självständig tills nu, så blir en enorm skillnad för henne :( stackarn! Men hon har klarat sig bra länge, snart 88 år och har kört bil till nu och klarat sig helt själv. Hon är stark min fina mormor ❤

Gillar

Kommentarer

cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
underbara bilder!
nouw.com/cosmopolitanstories
cecilija
cecilija,
Åh tack 😄
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao