Ambulans & Kaos

Hej finisar! Förra veckan var verkligen kaos, därav min dåliga uppdatering. I torsdags var jag iväg till VC och fick reda på att proverna inte visade nånting, utan allt såg bra ut. Så dom vet inte riktigt hur dom ska gå vidare.. Så det är bara att vänta och se. Min puls är fortfarande väldigt hög (över 100 i vilopuls) och jag riktigt känner hur hjärtat rusar.

På torsdag kväll hände det som verkligen inte fick hända. Min kära mormor fick en propp/stroke. Jag hittade henne på golvet i hennes lägenhet där hon hade ramlat ihop. Jag misstänkte ganska fort att hon hade fått en stroke och ringde efter hjälp (min mamma). Mamma ringde sedan ambulansen när hon kom hit och allt därefter var kaos. Hon åkte akut in till sjukhuset och fick hjälp på en gång, tack & lov! Där konstaterade dom att hon hade fått en stroke, precis som jag trodde. Hon blir bara bättre och bättre för varje dag och jag hoppas verkligen det håller i sig så! Fina mormor, hon är så stark! ❤ Vet inte vad jag skulle göra utan henne!


mitt nya plånboksskal jag fick på posten förra veckan, har jag sagt att jag älskar marmor? ;)

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Evsing
Evsing,
Hoppas din mormor kryar på sig bra nu ❤
nouw.com/evsing
cecilija
cecilija,
Ja det hoppas jag med ❤ men stora framsteg redan så det ser bra ut!!
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao