my vacay is over

Som rubriker lyder så är min semester slut. Kom till Sverige igen på söndag kl. 02.00. Kom hem till Johan vid 06.30 nånting. Snacka om död vi var! Vi har iallafall haft det helt otroligt bra i Kroatien :D Så himla fint ställe vi bodde på! Skulle lätt kunna åka dit igen! Vi har gjort allt från att sola & bada, dykt & snorklat, provat på parasailing, cyklat och åkt båt. Ja listan kan göras lång :) Har säkert glömt nämna nånting också haha! Blev helt kär i en oreo glass där på ett ställe nära hotellet, alltså den var to die for! Kommer sakna den och värmen mest tror jag hehe :') Så himla kallt och ruggigt i Sverige :( blir så sjukt deprimerad och längtar tillbaka redan. Men samtidigt är det skönt att vara hemma. Saknat djuren nå oerhört!

Kommer tyvärr inte komma tillbaka till bloggen än tyvärr. Har inte fotat på resan lika mycket som jag tänkte. Så jag har tyvärr ingen header bild på mig att lägga upp som det var tänkt. Så jag måste försöka fixa nån foto dag här hemma istället helt enkelt. Vilket jag är väldigt dålig på att ta tag i... Men det kommer! Måste även köpa en ny dator eller försöka fixa min gamla. Så har lite att göra innan jag kan börja blogga igen. Hoppas ni förstår! När jag kommer tillbaka hit igen kommer ni få ett helt inlägg på resan också, med massa bilder :) håll ut!

sneakpeak på en bild får ni iallafall ;)

Gillar

Kommentarer

klara
,
Finaste du!! http://nouw.com/klaraericsson
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao