long time no see

Hej babes!

Ser att dom har gjort om ännu mer på nouw sen jag var inne här sist. So confusing! Men man vänjer sig väl snart antar jag :) Saknar er och bloggningen super mycket! Men jag har ju inte tänkt komma tillbaka för än efter utlandsresan, som nu börjar närma sig med stormsteg :D yeey! På lördag nästa vecka åker vi, så taggad!

Dock är jag sjukt panikslagen vid tillfället. Ni som följer mig på instagram har väl sätt att min hund Khloe är sjuk och det svajar väldigt mycket i hennes mående från dag till dag. Jag är jätte orolig och har världens panik över att min bebis är dålig. Det gör så ont i mamma hjärtat att se henne såhär. Vill bara att hon ska bli frisk nu!! Jag håller verkligen tummarna att medicineringen funkar och att hon mår bättre snart! Annars kanske jag kommer måsta ställa in resan, vem vet? Jag kommer iallafall inte vilja åka om hon fortfarande är såhär dålig. Jag är en sådan som oroar mig så äckligt jävla mycket och går på högvarv när någon av mina djur är sjuk. Så kommer verkligen inte kunna slappna av om jag inte kan ha koll på läget. Eller ja.. jag kan aldrig slappna av, men ni fattar. Har även massa saker som jag måste göra innan resan. Grejer ska införskaffas, byta stav i tungan (piercade tungan för ca 1,5 vecka sedan), fixa i ordning till djuren och pengar ska växlas in osv osv. PANIK!

Nu måste jag sluta babbla. Stressar upp mig själv något otroligt! Men ni som inte redan följer mig på instagram får gärna göra det :) Kommer vara aktiv där under resan och lägga ut lite bilder! För er som är intresserad ;) see ya later!

följ mig på instagram --> cecilijao

Kroatien, bild från pixabay.

Gillar

Kommentarer

iidajjohansson
iidajjohansson,
Men gud vad hemskt ha 2 små här hemma och jag vet hur beskyddande man är <3 Tusen styrkekramar <3
nouw.com/iidajjohansson
cecilija
cecilija,
Ja man är ju de! Tack kram ❤
nouw.com/cecilija
Madelad83
Madelad83,
Hoppas hon snart mår bättre 😘
nouw.com/madelad83
cecilija
cecilija,
Ja hon mår bättre nu äntligen ❤
nouw.com/cecilija
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao