Kindness is like snow, It beautifies everything it covers

Hej finisar! Igår var jag ju iväg till Ljusdal och träffa Elsa :) Så himla roligt att få träffa henne! Har saknat henne massor! Vi åt lunch på ett mysigt litet ställe inne i Ljusdal som heter matstället, om jag minns rätt? Vi tog båda nån krämig pastarätt med kyckling, såå sjukt gott var det :) Det var alldeles fullt med folk när vi kom dit. Men vi satt där och pratade en massa gamla minnen, så några timmar senare när vi gick därifrån så var det nästan tomt haha! Såklart så glömde jag ju att ta med mig kameran och jag fotade inget med telefon heller, så klumpigt. Men men, vi hade det iallafall super trevligt :) Dom bodde jättefint med, så det där blir nog toppen när dom renoverat klart :)

Idag lär jag nog hålla mig inne nästan hela dagen, brr! -20 visar termometern nu! Dock var jag ut och fotade dessa bilder en snabbis :) Höll på att förfrysa händerna! Kaaallt kaaallt kaaalllt!! Hoppas ni får en awesome dag

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,
Så fina bilder!!
nouw.com/lindawallin
cecilija
cecilija,
Åh tack 😊💕
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao