Nu är vi hemma

Hej snyggingar! Nu har jag och djuren kommit hem och jag har precis landat i soffan. Helt slut idag känner ja.. vill egentligen bara sova! Men ska försöka hålla mig vaken hela kvällen. I helgen kom min fina mormor hem igen från boendet som hon varit på under tiden vi renoverat hennes badrum. Badrummet är nästan klart, men det hade tydligen läckt lite vatten i fredags när dom skulle fixa klart det sista med avloppet. Så typiskt! Så får se om dom fixat det idag eller hur det blev. Kommer nog behöva hjälpa henne att sätta fram lite tomtar ikväll också, då hon inte klarar av det själv. Jag försöker hjälpa till så mycket jag kan när man väl är hemma.

Imorgon åker jag iväg till Ånge, då jag och Emelie ska göra en youtube video. Spännande! Vi får se hur det går.. haha :D Det är ju min första video och jag brukar ju känna mig ganska obekväm framför kameran. Men det som vi ska göra är ganska roligt, så det kanske blir lättare att slappna av då :) Hon ska även försöka hinna med att göra mina naglar. Så ni kommer nog få se före & efter bild på dem imorgon!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao