Teamwork

Hej finisar! Igår fick min mormor åka in akut på sjukhuset igen, då dom misstänkte att hon fått en till propp :( Hon tappade styrkan i vänster sida, sluddrade och munnen var sne. Men goda nyheter tack & lov! Dom hittade inget på röntgen. Dock så lär hon nog ha haft en till liten propp, men att den upplöstes snabbt så dom inte hann se den. Hon gick ju länge här hemma innan hon ens berätta något för nån av oss. Så hon åkte ju in flera timmar efter hon fått dom första känningarna.. fina lilla mormor ❤ Usch det är hemskt hur rädd man är att förlora någon!

Idag har jag städat åt kaninerna, sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Mormor får komma hem redan idag vid 4 tiden. Så det känns skönt :) Lär väl vara inne hos henne ikväll åh umgås och julpynta det sista. Mysigt!

Mina små fina djur kör lite teamwork här hemma.. Luna leker med mina fina tomtar, bär dom i mössorna, lämnar dom på golvet så att nån av hundarna biter sönder dem. En har förlora lite av skägget och en har förlorat toppen på tomteluvan. Jäkla djur alltså!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao