misslyckad photoshoot

Hej finisar! Förut idag när jag var ut med hundarna passa jag på att ta med mig kameran. Jag trodde faktiskt det blev hyfsat bra bilder. Men blev så himla besviken när jag la upp dem på datorn, fyfan vad dåliga dom blev. Jävla brus och oskärpa! Vilket är det värsta jag vet! Jag har verkligen tappat allt minne inom fotovärlden och kan verkligen typ inga inställningar alls.. detta är pga att jag har fotoperioder och icke fotoperioder. Dvs så har jag perioder då jag inte fotar någonting alls och då glömmer jag bort allt jag lärt mig. Jag har lärt om mig själv flera gånger efter sådana här icke fotoperioder. Men för ca 1 år sedan så orkade jag inte lära mig igen.. såå jag har helt enkelt struntat i det. Men nu är det nog dags att jag lär mig igen. Hatar att bli såhär arg och besviken när man väl har varit duktig på att fota. Försökte rädda några bilder i photoshop så ni får se nån bild iallafall, dock är dom fortfarande långt ifrån bra..

Gillar

Kommentarer

Författarfnatt
Författarfnatt,
Var inte så hård mot dig själv, det ÄR svårt att fotografera vinterlandskap. Fortsätt att träna! Läs på om exponering och hur man använder sig av histogrammet i systemkameran, den kan ge dig en vägvisare! 😊 Det är en väldigt fin liten vovve du har där <3
nouw.com/författarfnatt
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao