BLACK FRIDAY

Igår fick jag min nya dator :D hihi! Har dock inte hunnit starta upp den ännu så blir till att göra det ikväll :) Hoppas verkligen den fungerar som den ska! Annars blir jag oerhört less kan jag säga. Ni som följer mig vet ju att jag fick lämna tillbaka den andra datorn jag köpte. Så jag hoppas verkligen inte att denna ska krångla något :)

Idag har jag varit iväg till Fränsta och hämtat ut paket (julklappar hehe) också sedan var jag även iväg och handla. Så nu är kylskåpet och frysen inte lika tom längre ;) Ikväll blir det bara till att ta det lugnt och imorgon eftermiddag drar jag iväg till Johan. Så det lär nog eka tomt här på bloggen i helgen kan jag gissa. Ni lär ju höra mer från mig på måndag då jag kommer berätta vad jag har varit iväg och gjort på söndagen ;) hihi, bra nog nyfiken nu va? ;) näärå ska inte fjanta mig nu haha!

Ha en bra helg finisar!

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Vad kul med en ny dator 😃
nouw.com/jennysvardag
cecilija
cecilija,
Ja 😄 min andra håller på att paja så de va väl behövligt 👌
nouw.com/cecilija
lindansarmama
lindansarmama,
Hoppas denna datorn funkar bättre nu då 😊
nouw.com/lindansarmama
cecilija
cecilija,
Ja det hoppas jag med 😊 har provat den lite nu och de verkar inte va nå fel på den 😄
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao