NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER?

Nu har ännu ett år gått. Helt otroligt vad tiden skuttar iväg. Detta året har helt ärligt varit ett rent helvete, men samtidigt så har mycket roliga saker hänt med. Hade jag inte haft dom där roliga stunderna så vet jag helt ärligt inte om jag hade klarat av det här året. Så jag är oerhört tacksam för dem! Som sagt har mycket jobbiga saker hänt det här året och allt börjar komma ikapp mig nu. Jag har stängt inne alla känslor sen i början på året och har inte tagit tag i dem. Vilket jag inser nu verkligen inte har varit smart. Jag är så pass nära den där jävla väggen igen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att undvika den. Går jag in i den igen vet jag inte riktigt hur jag ska klara livet. Jag har ju fortfarande inte repat mig från första gången som var för 6-7 år sedan och har men för livet, som jag kommer få leva med resten av mitt liv. Jag har nog aldrig varit så rädd för att fortsätta leva och se vart livet tar än. Det är som ett lotteri.

Nyår har aldrig riktigt varit min grej och kommer nog aldrig vara heller. Jag blir alltid extra deppad den här dagen. Men jag är så tacksam att jag får spendera den med underbara människor! Det är en jobbig dag, men man får bita ihop och försöka göra det bästa utav det :)

Hoppas ni får en underbar dag och njut nu till fullo av den sista dagen 2017!

bild från pixabay

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

eamh
eamh,
2018 ska vi bli youtubekändisar! 😉 Kram bästa du. Hoppas du mår bättre snart <3
nouw.com/eamh
cecilija
cecilija,
Haha just, de ska vi ju 😉 kram!! Det hoppas jag med ❤
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao