EN DAG I SUNDSVALL

Hej på er finisar! Igår hade jag tid hos Excellence tandvård i Sundsvall för en gratis konsultation. Passade på nu då dom hade ett erbjudande på gratis konsultationer hela februari ut. Vilket såklart var superbra för min del, då jag inte vill betala 1000 isch för en konsultation. I alla fall så kollade hon på mina tänder för att se om dem passade behandlingen och det gjorde dem. Sen så pratade vi om Invisalign, hur det fungerar och vad det kostar osv. Tyvärr hamnade det på över dubbla än vad jag själv trodde att det skulle hamna på. Så om jag ska ha råd med det där lär jag nog behöva bli miljonär först. Då det även tillkommer kostnader i princip livet ut, för att hålla tänderna på plats. Så jag är inte sådär super glad just nu.. då jag inte klarar av att leva med konstant värk i överkäken längre. Har tid hos folktandvården nu på tisdag.. så jag hoppas dom kommer med bättre nyheter, men det tror jag knappast! Hur svårt ska det egentligen vara att rätta till framtänderna..? snart tar jag väl en tång själv och drar ut fanskapet.. lite så känns det, jaa..

Men men, *släpper detta för tillfället*. Efter konsultationen passade jag på att åka till Birsta en sväng, när jag ändå var i stan. Handlade lite nödvändigheter och käkade på Max, yumyum! Dessa inköp är det jag är mest nöjd med efter dagen: Kruka & blomma från IKEA, 2 bhar från HM, 3 pack trosor från HM och en lampskärm från RUSTA (lampfoten har jag fyndat på Erikshjälpen).

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao