En dag i Sundsvall

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit i Sundsvall nästan hela dan. Var först till sjukhuset på NPF mottagningen för min ADD, sedan åkte vi in till birsta en sväng och handla lite små saker. Jag brukar alltid passa på att köpa på mig ett lass med kattsand när jag är i birsta. Då Ö&B har ett bra pris på det kattsandet jag brukar använda. Ca 30-40kr billigare än att köpa de här där jag bor. Inte direkt det roligaste att lägga pengarna på ;) Men det är ju sånt som behövs!

Nu är jag verkligen supertrött, så skriver jag konstigt så är det därför haha ;) Ska bänka mig framför serier nu resten av kvällen och bara tat lugnt. Tända lite ljus och mysa till det! Det är nog det bästa med hösten :) Förresten så hittade jag ett par SUPERMYSIGA tofflor på rusta för bara 69kr! Ni ser dem här nedan, visst ser dom mysiga ut? :D

Dom blev ganska poppis hos några andra också ;) Inte lätt att försöka få en bra bild med dom här krabaterna runt än!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao