EN JÄVLIGT LYCKAD KVÄLL

Hej snyggingar! Sorry för den dåliga uppdateringen på senaste. Men har varken haft tid eller lust. Iallafall så var jag iväg på en av mina kusiners 25 års fest i förrgår. Hade så sjukt jävla roligt!! Verkligen bästa kvällen på länge :D Träffade massa folk som man inte träffat på länge och det är ju alltid lika trevligt! Dock så blev det inte så mycket bilder, tog bara några med telefon i början av kvällen. Sen blev det mest bara filmsnuttar på snap haha! Men det var iallafall en sjukt lyckad kväll/natt :)

Mådde dock väääääldigt dåligt igår. Min kropp tål inte alkohol för fem öre.. så jag satt och spydde från halv nio till fyra på eftermiddagen igår. Det var verkligen sjukt illa och det påminde väldigt mycket om när jag hade magsjuka sist. Men ja.. jag blir typ alltid såhär dålig efter jag druckit. Så därför jag aldrig dricker helt enkelt! Kan ta en öl eller cider till maten ibland, men inge mer. Så detta var min första fest för i år och den hade inte kunnat bli bättre ;) (förutom dagen efter då) ja ni hör ju.. så mycket är jag ute och festar haha!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao