everything happens for a reason they say

ja jag vet, har inte bloggat nånting nu när jag varit borta. Så dåligt av mig! kom faktiskt ihåg både datorn och kameran denna gång och inte fan bloggade jag nånting.. och tog inga bilder heller för den delen.. -.- hur svårt ska de va liksom? :s hahah, blir irriterad på mig själv x) ,

Idag kom jag hem! runt 4 ungefär. Sen la jag mig och sov 2-3 timmar, var helt slut. Igår va jag på sjukhuset igen, de gick väl helt ok egentligen. Men blir så sjukt trött och känner mig som en mörbultad zombie när jag går därifrån. Men nu är utredningen igång iallafall och det ska bli så skönt när den är klar :) jag längtar tills allt är över. Sen får jag nog skylla på tröttheten som gör att jag inte orkar blogga som jag vill. Har varken lust eller inspiration. Ja, jag orkar helt enkelt inte ens försöka dom flesta dagar. Men som sagt så tar sjukhuset det mesta av min ork & tid just nu. Sedan så har det hänt en privat grej för ett tag sen också som jag inte kommer skriva ut här, som gör att jag inte har lust med något längre. Men ska försöka blogga så mycket som jag känner för iallafall :)


Puss & kram!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao