Extrem bloggtorka

Hej finisar! Vi kom precis hem ifrån Johan, jag och hundarna. Fick lämna Luna då hon hade gömt sig och vägra komma fram! Hon gör det varje gång hon märker att vi ska åka bil.. men oftast får jag fram henne efter ca en halvtimme. Men inte denna gång! Så hon fick vara kvar hos Johan, katt jäkel! Nää men vi ska ändå dit på torsdag igen, så det är nog skönt för henne att slippa åka fram och tillbaka :) Men det kommer bli väldigt tomt här hemma utan henne!

Som ni kanske märkt har jag verkligen en extrem bloggtorka just nu. Har verkligen noll inspiration och idéer. Jätte tråkigt! Det ända jag känner att jag kan skriva just nu är vardagsinlägg. Men annars står det helt still alltså.. Men det blir ju faktiskt en blogg paus nästa helg när vi ska iväg till fjällen. Kommer varken ha tid eller ork att blogga då. Så vi får hoppas att jag kommer tillbaka med massor av inspiration!

COOL TARZAN

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao