feber and shit

Igår åkte jag på feber. Har haft ont i halsen i några dagar nu när jag vaknat på morgonen. Men sen har det försvunnit senare på dagen. Igår försvann de aldrig.. Sen när jag kolla tempen på kvällen igår så visa den 39 grader. Så typiskt! Mår verkligen skit.

Men blev illa tvungen att åka till fränsta idag åh handla. Hade typ inget hemma. Så det var bara bita i det sura äpplet och åka dit. Hade bara tur som kunde hålla bilen kvar på vägen kändes de som.. Nu har jag precis kommit hem så nu blir det att krypa ner i sängen ett tag. Helt död.

Imorgon måste jag till fränsta igen, fast på VC. Ska ta några lever prover, för dom vill sätta in några nya tabletter. Så levern måste tydligen va i bra skick, annars är det big no!

Sen på onsdag ska jag till sjukhuset för endometriosen. Så ja.. ingen vila för mig inte. Ganska viktiga saker så jag måste ta mig dit. Men jag hoppas febern ger med sig snart.. annars kommer det bli ett helvete dom här dagarna!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Men oj vad jobbigt med så hög feber. Krya på dig!
mandasdiary.devote.se
cecilija
cecilija,
Ja fy.. tack fina du ❤
nouw.com/cecilija
ssandraaf
ssandraaf,
Men åh 😟 krya krya på dig! <3
nouw.com/ssandraaf
cecilija
cecilija,
De ska jag, tack fina du!❤
nouw.com/cecilija
isabellahallbrink
isabellahallbrink,
Amen fy krya på dej!
nouw.com/isabellahallbrink
cecilija
cecilija,
Tack så mycket! <3
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao