Fejk fräknar, hiss eller diss?

Det har ju tydligen gått och blivit världens grej med fejk fräknar? Både att folk tatuerar sig och sminkar. Personligen tycker jag att det är ett jävla påhitt. Vem vill gå runt med fejk fräknar liksom? jag menar, jag tycker inte ens om mina riktiga haha x) nädå! Ibland är det jätte sött och vissa kan passa as bra i fräknar. Men varför ska man skaffa fejk? va nöjd med hur du ser ut istället och lägg pengarna på något annat vettigt :)

Vad tycker du om den nya trenden? Hiss eller diss?

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Nä är inte för det, tycker bara det känns fel att fejka? Jag vet inte men nej nej, det blir bara fel. Fräknar ska vara naturligt, blir nästan lite förlöjligande kan jag känna? Känner precis samma sak, var nöjd med ditt utseende liksom. Detta bidrar bara mer till hetsen om utseende vilket jag personligen tycker är hemskt :/
mandasdiary.devote.se
cecilija
cecilija,
Ja jag håller med dig till 100%. Sjukt vilka ideal det är idag :/
nouw.com/cecilija
Maja Jensen,
Tatuera fräknar känns överdrivet... Själv tycker jag att det är helt ok att sminka på lite fräknar om man inte haft turen att föddas med det själv. Jag skulle dock aldrig gör det . Jag förstår hur du tänker, det är ju någonting naturlig. Nästan lite som man skulle sminka på födelsemärken här och var, eller?
devote.se/majajensens
cecilija
cecilija,
Ja det känns väldigt överdrivet enligt mig. Ja men hellre sminka än tatuera, absolut 😊 sminka känns mer ok om man nu tycker det är snyggt osv. Men tycker det är ännu en sak som vi kan lägga i skönhetsideal kategorin. Helt fel att folk ska känna att dom måste tatuera in fräknar eller sminka dem för att se söt/fin/snygg ut :/ Ja precis, det är som att vi skulle börja sminka dit födelsemärken här och var. Och hur skulle det bli om alla gjorde så? alla är unika på sitt vis 😊
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao