finally internet connection

Yeey nu har vi internet igen :) Servanet var här och fixade det igår. så skönt!! Man känner sig verkligen handikappad utan, helt sjukt vad beroende man är!

Hahah men precis nu när internet är fixat ska jag iväg till Johan igen över helgen ;) Så det spelar egentligen inte så stor roll just nu! Men nu funkar det iallafall :) Imorgon ska jag även åka till Ljusdal och hälsa på en enormt saknad vän, Elsa ❤ hon och hennes kille har ju köpt hus nu, så det ska bli spännande att se :D För er som inte vet så gick jag och Elsa i gymnasiet tillsammans. Vi bodde även med varann en kort period. (Jag gick ju bara 1 år i gymnasiet och några veckor in på andra året)

Ska försöka hålla er uppdaterad under helgens gång, men kan inte lova något hehe! Ibland finns det helt enkelt inte tid att blogga :)

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

emmakristina
emmakristina,
Ååh men hälsa våran gamla granne! 😍😍
nouw.com/emmakristina
cecilija
cecilija,
Det ska jag 😄❤
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao