Fisketur

Hann aldrig blogga igår. Hade fullt upp hela dan, också somna jag 2,5 timme på eftermiddagen haha :) Var helt slut efter fisketuren! Vi fick 21 fiskar VAR O.o Alltså 42 tillsammans! :D Sjukt kul var det! Först ledde jag med över det dubbla och det höll i sig ganska länge. Men sen kom Johan ikapp och sen kom han även om mig med 5 fiskar! Men jag gav inte upp för ens vi hade fått lika många haha x) Tjurig som man är. Så det slutade med 21 fiskar var ;) inte illa! Jag fick bara abborrar men Johan fick abborrar och en gädda. hehe jag fick iallafall den största abborren, så de va ju tur!

När vi kom hem däckade jag ganska fort i soffan och Johan stökade på ute. När jag vaknade så satt vi igång grillen och fixade i ordning maten. Vi har ätit mycket grillat nu, men det är ju så sjukt gott! Efter maten tvättade vi min bil, det behövdes ju kan jag ju säga hehe.. växte fan mossa på den O.o jag överdriver inte heller.. det gjorde faktiskt de! Så äckligt. Men nu är det borta tack & lov haha :D När vi blev klar med det hoppade vi i badtunnan med vattenmelon och smirnoff. Lyxigt värre!

Kom faktiskt ihåg att ta några bilder denna gång. Några har jag fotat och några har Johan fotat :) (några foton är även från mobilen)

första firren jag fick upp, en liten abborre.

En underbar dag helt enkelt!

Nu är jag och Khloe iallafall hemma. Kom hem vid 2 tiden ungefär. Jag är verkligen helt slut! Det är tråkigt att komma hem men samtidigt väldigt skönt. Då jag gör mer än vad jag brukar göra när jag är hos Johan. Mer än vad jag kanske egentligen klarar av. Men det är bra att utmana sig själv, bara det inte blir för mycket. Därför är det bra att komma hem i mellan varven och få lugna ner sig lite! :) Vid 5 tiden ska jag iväg och hämta mamma vid tåget och sen ikväll ska jag gå på någon prommis med Frida. Skönt att få röra på sig lite, har så ont i kroppen (som vanligt).

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao