för&nackdelar med hösten

Nu ska ni få höra mina tankar kring hösten, både för och nackdelar :)


  • Jag personligen tycker att hösten är en supermysig årstid då man kan börja tända ljus igen på kvällarna och krypa ner under en filt. Eller ännu bättre, tända en brasa!
  • När hösten börjar och innan alla löv hinner trilla från träden så kommer alla vackra färger. Tycker det är så himla fint! Det ser liksom så overkligt ut.
  • På hösten går det mot mörkare tider och det är inte ljust dygnet runt längre. För mig som vill ha kolsvart när jag ska sova så är det superskönt när det blir mörkt mot kvällarna. Och hur mysigt är det inte när man får se stjärnorna?!
  • Det jag verkligen inte tycker om med hösten är att det börjar bli kallt igen. Jag är verkligen inte en person som tycker om kyla om vi säger så. Då jag är extremt frusen av mig jämt under hela hösten, vintern och våren. Så nej, kylan är jag inget fan av!
  • Längre in mot hösten blir det allt mörkare och mörkare. När det börjat bli mörkt vid klockan 18.00 har det gått för långt enligt mig. Mer ljus tack! Man blir så deprimerad av allt mörker!
  • Höst kylan tränger på och man måste börja ta på sig jacka, mössa och vantar varje gång man ska ut genom dörren. Annars fryser man arslet av sig.
  • Eftersom jag hatar kyla så är det ju automatiskt så att jag är ute mindre. Vilket jag tycker är synd, då jag älskar att vara ute i naturen.

Vad är dina åsikter kring hösten?

ALLA BILDER ÄR FRÅN PIXABAY

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
jag gillar verkligen hösten måste jag säga! 😃
nouw.com/idamida
cecilija
cecilija,
Ja det är en super mysig årstid tycker jag 😃 men tycker inte om när det börjar bli för kallt och det går mot vinter haha!
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao