FÖRSÖKER HITTA MENINGEN MED LIVET

Just nu ser jag ingen mening med livet, överhuvudtaget. Allting går bara emot mig och det är ALLTID nått.. och jag får ofta höra "shit vilken otur du har jämt!" och jag kan inte annat än att hålla med. Folk undrar hur jag orkar, men sanningen är att jag gör inte det. Jag orkar inte kämpa, jag orkar inte kämpa för mig själv, jag orkar inte kämpa för någon annan, jag orkar inte kämpa för att leva. Jag är på botten, där jag aldrig ville hamna igen. Men nu är jag där och vettufan hur jag ska lyckas ta mig därifrån. Jag vet inte om jag kommer göra det den här gången, lyckas.

Just nu som grädde på moset går jag runt och oroar mig då min kropp verkar ha fuckat ur totalt. Vet inte vad som är fel och jag vet inte vart jag ska vända mig riktigt. Det är som sagt något JÄMT och jag orkar verkligen inte mer. Vet seriöst inte varför jag är kvar här. Det är väl att man går och hoppas nånstans innerst inne att det kommer vända nån gång. Men har det inte gjort det på 12 år så lär det aldrig göra det heller.

om gud finns, så måste han verkligen hata mig.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Carolinn
Carolinn,
Jag blir så ledsen när jag läser att du känner såhär. 😟 Ung tjej som haft det motigt i 12 år. Om du vill ha någon att prata med så tveka inte att skicka iväg ett meddelande till mig! Vill gärna höra mer om dig. 😊 Stor kram och stay strong. <3
nouw.com/carolinn
cecilija
cecilija,
Tack vad snällt 💕 detsamma gäller dig om du behöver prata med nån! Kram
nouw.com/cecilija
elsajonsson
elsajonsson,
cecilija
cecilija,
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao