Första dagen på året

Jag och Christian kom nyss hem till lägenheten. Vi sov över hos hans föräldrar igår eftersom ingen av oss var kör duglig hehe. Vi hade det iallafall jätte trevligt igår! go mat, mycket skratt och härligt sällskap. Vi kom i säng runt halv 5 haha! Vi fastnade i badtunnan, så himla mysigt var det :) och bikini situationen löste sig tillslut också, fick låna en bikini av Christians mamma tack&lov. ville verkligen inte missa badningen! tycker badtunna är så lyxigt, så jag tar alla möjligheter jag får :) jag tog faktiskt med mig kameran dit också. Hade tänkt fota massa bilder, men knäppte nog bara nån bild i början på förrätten åh så.. glömde helt bort att knäppa nå sen! så typiskt mig. men kommer nog ut nån bild senare ikväll, så får ni iallafall se förrätten som vi fick xD

idag har det iallafall inte blivit många knop gjorda. som vanligt när jag har druckit kan jag inte sova på natten. sjukt drygt! plus att ischiasen kom smygandes på morgonen.. har haft ont hela dagen och kan inte sitta upp, jävla smärta.. försökte se en film förut idag, men fick gå och lägga mig eftersom det kändes som jag skulle gå av. Så just nu ligger jag i soffan och lär nog bli här resten av kvällen också!

Bra start på året som vanligt ;)

Gillar

Kommentarer

Josefintrangteg
Josefintrangteg,
Gott nytt år! 😊
nouw.com/josefintrangteg
LeaOlene
LeaOlene,
Var gärna med i min veckans blogg, kram!<3
nouw.com/leaolene
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao