FRÄNSTA CITY

Hej finisar! Idag har jag gjort lite nytta. Skjutsade mormor till tandläkaren i Fränsta och mamma möte upp oss där så hon kunde följa med mormor in. När jag ändå var i Fränsta passa jag på att handla lite, både mat till mig och kaninmat ;) Sen så hämtade jag ut mitt paket från H&M också. Skönt med nya fräscha bh:ar och trosor! Så nu är det dags att rensa min garderob snart.. Får se om jag kanske orkar göra det i helgen. När jag kom hem från fränsta tog jag och städa lite. Hundhår verkligen överallt! Jag blir galen på allt hår.. Men nu är iallafall det värsta borta. Tänkte att jag städar mer noggrant nästa vecka då jag ska slänga ut min soffa. Blizz kissade ner den igår efter han hade varit sövd. Stackarn! Och det är ingen idé att försöka få den ren då jag hade tänkt slänga den ändå. Så får ha nån fåtölj så länge tills jag hittar någon ny. Dock är jag pank nu efter Blizz var hos vet igår. Inte fått någon ersättning av försäkringsbolaget ännu, så jag hoppas det blir godkänt så fort som möjligt. Annars får jag väl leva på bröd och vatten denna månad!

Imorgon bitti har jag en massage inbokad. För min nacke och axlar som jag haft problem med sen frontalkrocken. Också skulle hon köra någon laser där. Så det ska bli spännande! Skönt om det blir lite bättre efteråt också såklart!

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
alltid skönt med en produktiv dag!! grym är du!😋🤩
nouw.com/sarafogelström
cecilija
cecilija,
Ja det känns bra i själen när man gjort lite nytta 🤗 men tack fina 💕
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao