frontalkrock med lastbil

Igår blev inte alls dagen som man hade tänkt sig. Min kusin hörde av sig och vela att jag skulle hänga med på ett litet äventyr. Vi skulle ut i skogen och ta några bilder till hennes sponsorer (hon är extreme skier). Så jag följde självklart med, även fast jag hade tänkt att åka till fränsta och handla. Men roligare att umgås med kusin såklart :) Så vi stack iväg vid halv 2 tiden uppemot Kälen. När vi väl hade hittat ett ställe så stannade vi och tog några bilder. Nöjd och glada satte vi oss i bilen hemåt. Vi tog och åkte runt istället för att ta samma väg tillbaka. Så vi kom ut till Lillmörtsjön och ner mot Gullgård. När vi kört en bit på Lillmörtsjövägen så kom det en lastbil i en himla fart i en kurva. Ingen av oss hann bromsa och det fanns ingen plats för möte på vägen. Alltså frontalkrockade vi. Snövallarna är ju så höga nu så det gick inte att meja ner i diket för nån av oss. Det blev en jävla smäll.. men vi klarade oss mirakulöst utan inre skador! Jag hade ett dåligt bälte som satt väldigt löst, så jag åkte först bakåt med huvudet och sedan ur sättet en bit och flög sedan tillbaka. Slog benen i instrument brädan och nacken tog jävligt mycket stryk (det fanns ingen air bag i bilen heller). Vi lyckades nog även krossa bakrutan på bilen med våra huvuden. Så vi fick glas över oss bakifrån. Min kusin (Lotten) fick också ont i nacken, huvudet. Men vi tänkte inte på att åka in på en gång. Efterklok som man är, så borde vi ha tagit ambulansen. Men vi kände oss hyfsade då, smärtan kom ju mer efteråt. Men vi åkte in till slut iallafall! Fick komma in på röntgen och det visade inte några inre skador. Så vi hade verkligen en himla tur! Idag har jag fruktansvärt ont i hela kroppen, men mest i nacken, huvudet och axlar/rygg, benen är jag blå på men det gör inte så himla ont om man inte nuddar där förstås. Så vi har ont och är mörbultad, men vi är okej :) Det är huvudsaken! Och lastbilschauffören klarade sig utan en skråma :)

Måste ju bara tillägga att jag måste ha en himla otur... eller tur? det beror ju på hur man ser det! 3 bilolyckor på ca ett halv år. Det känns ju ganska illa. Varav att jag var chaufför en av gångerna. Men har klarat mig bra alla olyckorna! Så det beror helt på hur man ser det, om jag haft tur eller otur.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

jossihanna
jossihanna,

usch vad hemskt! Vad skönt att det gick så bra som det gick!

nouw.com/jossihanna
cecilija
cecilija,
Ja vi hade verkligen tur! Väldigt obehagligt!
nouw.com/cecilija
evelinarou
evelinarou,

Men gud vad läskigt! Tur att det gick bra <3

nouw.com/evelinarou
cecilija
cecilija,
Ja hua! verkligen ❤
nouw.com/cecilija
Naatly
Naatly,

Men fyfan vad hemskt!! Avskyr fan lastbilar! Tur att det ändå gick så pass bra med er! ❤️❤️

nouw.com/naatly
cecilija
cecilija,
Ja väldigt obehagligt! vi hade en väldans tur ❤
nouw.com/cecilija
lillfoppan
lillfoppan,
vilken tur ni måste haft ❤️ så läskigt!❤️
nouw.com/lillfoppan
cecilija
cecilija,
Ja vi måste haft änglavakt eller något ❤
nouw.com/cecilija
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Men shit!! Så skönt att det ändä inte blev värre ❤
nouw.com/frökenrödlök
cecilija
cecilija,
Aijo
Aijo,

Fy vad obehagligt! Skönt att ni klarade er :O Just vägen till från Lillmörtsjön är ju så jäkla lurig också, skarpa kurvor och dålig sikt, jag höll på att frontalkrocka med en timmerbil precis på ett backkrön på den vägen en gång men hade tur, jag fick backa ner för backen dit vägen blev bredare och han körde förbi, men var inte många cm från en krock den gången! :O

nouw.com/aijo
cecilija
cecilija,
Ja fy.. vi hade sån fruktansvärd tur. Usch ja.. ingen bra väg! Tur det gick bra för dig ❤ Vi hade nerförsbacke också så vi hade ingen chans. Ogrusat var det också..
nouw.com/cecilija
AngelicaElversson
AngelicaElversson,

Oh fy 😟 Tur det gick så bra som det gjorde, men fortsätter smärtorna, kolla upp det isåfall .En krock är inte att leka med. Kram <3

nouw.com/angelicaelversson
cecilija
cecilija,
Ja riktigt obehagligt är det ju! Precis, vi hade en himla tur ❤ ja det ska jag absolut göra 😊 kramar!
nouw.com/cecilija
malinedlund
malinedlund,
Fy sjutton va otäckt. Glad ni är ok ❤
nouw.com/malinedlund
cecilija
cecilija,
Ja verkligen 😐 vi hade tur ❤
nouw.com/cecilija
johannashouse
johannashouse,

Fy vad obehagligt! Skönt att ni klarade er 😊

nouw.com/johannashouse
cecilija
cecilija,

Ja verkligen! Vi hade tur <3

nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao