full rulle

Idag har det verkligen varit full rulle sedan jag vaknade. Klev upp och gick över till grannarna åh skötte deras blommor & post som jag nu ska göra i 2 veckor ungefär (när jag är hemma vill säga). Dom har massa blommor ute och inne så det är mycket att vattna där.. Sen när jag kom hem bytte jag om lite snabbt och gick ner till kaninerna åh städade åt dom, såg för jävligt ut där så jag skäms! Tog ganska länge då det var sjukt varmt och kvavt i luften. Efter de fixade min morbror mitt dörr handtag till ytterdörren som varit trasigt länge, eller ja.. han fixade det inte han köpte ett nytt haha :) men han satt dit det åt mig. Sen så hjälpte han mig även med lampan i köket! Så nu är den äntligen uppe! Efter sisådär 8 månader ;) hehe..

Efter allt detta satt jag även igång och städade hela toan. Alltså rensa alla hyllor, damma, torka osv.. var så äckligt! Detta tog ca 1,5 timme! Helt sjukt vad grejer jag hade där! Hatar den här toan så brukar inte lägga ner så mycket tid där på att fräscha upp. Brukar bara vara toan & handfatet som jag gör rent en gång i veckan och dammsuga då såklart. Nu är det bara golvet kvar där inne, samt torka lite på väggarna. (var meningen att toan skulle renoveras, men det har inte blivit av än tyvärr)

Nu ska jag värma lite käk, orkar inte stå vid spisen idag hehe

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao