fyllechaffis & birsta

Igår kväll ringde brorsan och ville att jag skulle va fyllechaffis. Så jag ställde upp då jag ändå inte hade nå bättre för mig. Kom hem vid 1 tiden och somnade inte för ens vid 3 typ.. så segt. Låg i sängen till 12 på dan ungefär och sen klev jag upp å tog på mig bikinin och la mig ute & stekte lite. Men så fort jag la mig gick solen i moln.. såååå typiskt.. Så de va bara att kliva upp igen. Aja.. Liz ringde och sedan kom hon hit. Vi satt och snacka som vanligt också fick vi helt plötsligt för oss att åka till Birsta och stor handla mat till mig och sedan käka på max. Sagt och gjort, jag slängde mig i duschen och sedan for vi :) Skönt med en spontan trip sådär ibland! Nu behöver jag inte handla på ett tag heller, skööönt :) Borde göra såhär varje månad. Underlättar en hel del + mycket billigare att handla i stan!

min ena katt Stanley älskar att ligga i blomkrukorna som brukar hänga ute på bron. Så idag hittade jag han såhär ;) han är helt överlycklig att dom äntligen är nertagen igen! sötfisen min!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

cecilija
cecilija,
Ja men visst är han! En riktigt söt chock får man 😊 haha ja konstigt nog ser det väldigt skönt ut.. kanske kallt och svalt i jorden? 😊
nouw.com/cecilija
resanmotfrihet
resanmotfrihet,
Så söt Stanley är! Ser riktigt mysigt ut 😊
nouw.com/resanmotfrihet
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao