Gissa vad?!

Nu kunde jag inte låta bli att beställa galaxy s6:an! Det var veckans klipp på netonnet och gick på endast 3990kr nu :))) SÅÅÅ GLAAD! Vill ha den nu.. haha. Mitt tålamod är inte det bästa ;)

Nu kan jag iallafall sälja en av mina systemkameror. Tänkte sälja den jag köpte förra året, då jag knappt använt den och den är som i nyskick. Så om någon är intresserad av att köpa min Sony Alpha A5000 kompakt systemkamera så är det bara att hojta till. . Hade tänkt mig ungefär 3000kr för den, eftersom den knappt är använd.

Så nu är det helt enkelt bara börja spara till en "ny" bil... min drar så jävla mycket olja så det är väl bara att skrota den snart. Eftersom dom på verkstaden inte ens vet vad som är fel på den så har jag nog inget annat val. Kan ju byta kolvringar på den, men kostar ju skjortan att få dem dit satta. Såå nej.. ny bil är smartare att spendera pengar på känner jag. (den läker inte olja heller)


aja, längtar tills min telefon kommer :D:D:D hihuhiu

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao